Jobb

Lediga tjänster

AF-Borgen AB söker VD

Akademiska Föreningen (AF) är en ideell förening av och för studenter med syftet att samla och bredda kultur- och föreningslivet vid Lunds universitet. Merparten av verksamheten bedrivs i den helägda AF-borgen. Borgen drivs utan vinstintresse men måste bära sina egna kostnader och verksamheten drivs i aktiebolagsform med förvaltning och evenemang i var sitt bolag.

AF-borgen är känt för spexföreställningar, statsministeraftnar, konserter med allt från Charlie Parker och Pink Floyd till dragspel, föreläsningar, teater, debatter, fester och mycket annat. Varje år besöker närmare 250.000 personer Borgen, vilket gör den till ett stort kulturcentrum med studenter som primär målgrupp, men numera ett stort intresse från samhälle och näringsliv i regionen att utnyttja miljöerna.

Borgen genomgick en omfattande renovering som stod klar 2020 och kan därför först nu användas i sin fulla rätt.

När vår VD nu på egen begäran lämnar för annan verksamhet letar vi efter en ny ledare för verksamheten.

Vi erbjuder ett spännande och mycket omväxlande arbete med betoning på att utveckla verksamheten och dess nätverk. Organisationen har mycket energi och består av en mindre grupp fast anställda och många timanställda som medverkar vid olika event.

Vi tror att du är kommunikativ och drivande som person, som är representativ och har erfarenhet av relationsbygge och fundraising. Du har redan erfarenhet i ledande position och vana att ansvara för ekonomin. Erfarenhet från studentlivet är en stor fördel liksom kunskap om event management och kompetens inom fastighetsförvaltning.

Vi tar emot ansökningar löpande.
Målsättningen är att tillsätta tjänsten under våren 2022.

Skicka din ansökan till rekrytering@afborgen.se.

För frågor om vad tjänsten innebär, kontakta VD Stina Åkesson, 0706-38 33 88.
För information om process och formalia, kontakta AFs verksamhetschef Oliver Särnehed, 0705-08 39 27.