Jobb

FÖRVALTNINGSANSVARIG

Nu letar vi efter en ny förvaltningsansvarig som kan hålla koll på att allt snurrar på som vanligt i huset. Det är inte en lätt uppgift, vilket vi är väl medvetna om, men vi tror att rätt person kan både utvecklas i rollen och växa med arbetsuppgifterna för att kunna bibehålla AF-borgen som en central plats för lokalinvånare och studenter.

Vi ser gärna att du kommer från fastighetsbranschen och har med dig delar som projektledning, förvaltning och skötsel. Samt att du har en relevant utbildning i ryggen. Vi ser också att du:

  • Kan hantera projekt.
  • Hantera ekonomi, ta in priser, förhandla och sätta en budget.
  • Har kunskaper inom IT det vill säga: kunna hantera program som Word och Excel, samt kunna felsöka i systemen och ha hand om passersystem med mera.
  • Är bekant med uppföljning av myndighetskrav, brandskydd, arbetsmiljö och energiuppföljning.

Vi ser också gärna att du har behörighet inom BB2-El, BAS-P, anläggning handläggning och tillstånds ansvar.

Som person så tror vi att du har egenskaper som:

  • Du är prestigelös
  • Du är flexibel
  • Du vågar ta egna beslut när det krävs
  • Du är problemlösande och kreativ
  • Har ett stort tålamod
  • Du kan prioritera

Tillträde den 1 september 2022.

Ansökan med CV och personligt brev skickas senast den 5 augusti till rekrytering@afborgen.se

Vi intervjuar löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

Har du frågor om tjänsten så kan du ta kontakt med nuvarande förvaltningsansvarig Johan Sahlin via mail: fastighet@afborgen.se

Har du frågor om AF-Borgen kan du ta kontakt med Freja Davidsson Bremborg, VD AF-Borgen via telefon dagtid på tel. 0720-70 25 51


Akademiska Föreningen (AF) är en ideell förening av och för studenter med syftet att samla och bredda kultur- och föreningslivet vid Lunds universitet. Merparten av verksamheten bedrivs i den helägda AF-borgen. Borgen drivs utan vinstintresse men måste bära sina egna kostnader och verksamheten drivs i aktiebolagsform med förvaltning och evenemang i var sitt bolag.

AF-borgen är känd för spexföreställningar, statsministeraftnar, konserter med allt från Charlie Parker och Pink Floyd till dragspel, föreläsningar, teater, debatter, fester och mycket annat. Varje år besöker närmare 250.000 personer Borgen, vilket gör den till ett stort kulturcentrum med studenter som primär målgrupp, men numera ett stort intresse från samhälle och näringsliv i regionen att utnyttja miljöerna.

Borgen genomgick en omfattande renovering som stod klar 2020 och kan p.g.a. pandemin först nu användas i sin fulla rätt.