Väl mött i Lund

Möten

Behöver ni en möteslokal eller någonstans att ha er konferens har AF-borgen en mängd olika mötes- och konferenslokaler att välja mellan. Vi möblerar rummen efter era behov. Hela huset erbjuder Wi-Fi och alla rummen är utrustade med modern ljud- och bildteknik.

Hos AF-borgen beställer du allt på en gång: dina lokaler, din teknik, din catering.

Vår prisbelönta personal fixar resten!

hyra mötesrum lund

Prisbelönt service

Vårt duktiga servicegäng ger våra gäster det bästa omhändertagandet, på nationell nivå. Vi är mycket stolta över att berätta att vi 2019 blev tilldelade Scandic Service Quality Award för bästa dagkonferensanläggning.

Nyrenoverade AF-borgen erbjuder rymliga och luftiga lokaler för olika ändamål. Här finns möjlighet till större mötes- och konferenslokaler för att kunna hålla avstånd till varandra när det behövs. Våra lokaler är även tekniskt utrustade för att hålla möten där somliga deltagare kan delta digitalt (via exempelvis zoom eller Teams) utan problem.

Digitala möten

Behöver några av era mötesdeltagare vara med digitalt? Vill ni slippa teknikstrul, att folk pratar i mun på varandra eller att det blir problem att visa upp presentationer så att alla ser?  

Hos oss i AF-borgen kan ni få hjälp med att göra era digitala mötenkonferenser eller workshops bättre för både deltagare på plats hos oss och för de som deltar från annan plats. Vi ser till att ert möte kan flyta på utan problem och låter er fokusera på innehållet. 

 

Vi kan hjälpa er med: 

  • Att välja rätt digitala plattform, t.ex. Zoom eller Teams, för mötets behov
  • Olika tekniska lösningar för ljud och bild 
  • Att planera ert möte så att det får bästa förutsättningen att uppfylla era förväntningar 
  • Teknisk support i förväg och/eller en mötestekniker som närvarar under delar eller hela ert möte och ser till att ni får ut mesta möjliga av både de digitala verktygen och den tekniska utrustningen
konferenslokaler lund

Valbara teknikpaket

  • Högtalare  
  • 2 mikrofoner  
  • Möjlighet att koppla in egen dator/telefon (3,5mm kontakt)

Kontakta Linda Magnusson (teknik@afborgen.se) för frågor kring teknik vid bokning och inför större och mer tekniskt komplexa evenemang.